Gulvløsninger

Hos Anders' Gulvafslibning har gulvløsningerne ingen begrænsninger. Hvert et gulv vi får i hænderne vil få en individuel behandling for at give dig det unikke gulv du ønsker dig. Vi har kunder i hele Danmark og vi ser hver enkelt kunde som en unik mulighed for at efterlade et stykke arbejde som er udover det sædvanlige.

Oliebehandling

En oliebehandling er et vidt begreb. Olie fåes både i natur, hvid og som noget nyt i op til 20 andre nuancer. Olie er et naturprodukt og vil derfor skabe et mere naturligt look med en mat og lækker overflade.

Da olie er et naturprodukt kræver det mere vedligehold og skal gen-olieres og opfriskes efter behov.

Lakbehandling

En lakbehandling er den mest holdbare løsning. En lakbehandling tilføjer en ekstra holdbar overflade på jeres gulv ud over det, er et lakeret gulv den mest vandafvisende behandling.

Lak er nemt at holde og kræver minimal vedligeholdelse. En lakering indeholder tre faser, grundlak, mellemslibning og lak og til sidst toplak.

Lak findes i alt fra ultra mat til højglans. Med et lakbehandlet gulv kan man altså både få en mat, glansfuld eller hvid overflade.

Lud og sæbe

Hvis du gerne vil have et gulv som selv kan arbejde skal du vælge en gulvbehandling som er baseret på lud eller voks behandling.

Denne behandling giver en blødere og meget naturlig overflade, der er i stand til at "rejse og hæve sig" igen når man vasker gulvet, hvis der forekommer ridser eller skrammer.

Lud er ekstremt god til at forebygge træets guldnings-proces, som ellers ofte ses i hjem med høj UV belastning fra sollys.